Jaha

 

Kuvaus

kts. oma sana

Jaha hakee seuraa

Hoikka, hyväkuntoinen ja kestävä mies etsii Sinua nainen pitkiin, nautinnollisiin seksileikkeihin joiden kesto voisi rajoittua sen mukaan ettei ehtisi nälkään kuolemaan tuotteeseen tutustuttaessa .

Haluaisin siis muuttaa joksikin aikaa alapäähäsi(ei tarvita osoitteenmuutosta) jotta voisin tutustua ja ystävystyä naiseutesi kanssa. Rakastan ajatusta naiseutesi nuolemisesta, imemisestä, kielellä pyörittelystä, puolen asunnon verran tavaraa sisääsi ujuttamisesta sekä aina välillä työntymistä eri voimakkuuksilla syvälle pehmeään ihanuuteesi.

Leikeissä voisimme helposti kuluttaa vuorokauden jotta tuote on perin pohjin koluttu, kaluttu ja sotkettu.

Minulla on saunallinen asunto itä-Vantaalla jossa voi tavata tai vaihtoehtoisesti toiveidesi mukaan missä haluat. Voimme toki tavata ensin drinksulla, vetää läskit, puhua helvetin rivoja ja tunnustella toistemme etumuksia sekä takamuksia notta kipinöikö vaiko nou.

Voimme myös tavata alasti Stokkan kellon alla jos se johtaisi sitten penetroitumiseksi ihaniin, mielenkiintoisiin ruumiinkoloihisi tai miksei vaikka uimahallissa veden alla, ei kuitenkaan Yrjönkadun, jossa jonkun veijarin viriili heijari voi vielä iskeä mustan silmän tahi peräti katkaista hampaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sukelletaan yhdessä himon myrskyisään virtaan, huonolla zäkällä vastavirtaan josta mahdollisesti päämme vielä kerran nousevat pinnalle vajoten lopulta hitaasti pinnan alle.

Saatamme siis hukkua matkalla ja muistaa arjen vaihtuessa ikuiseen himoon että elämähän olisi muuten ollut tyhjä, happaman sitruunan makuinen jota joutuisimme imemään hampaat irvessä ja nivuset natisten.

Kivuliaassa himossa riutuen


eXTReMe Tracker