JasonProductions

 

Kuvaus

VIIHDETAITEILIJA: MR. JASON / TUOTTAJA: JASON PRODUCTIONS

Olen suomalainen mies-strippari, ammattivalokuvamalli, Showtanssija, Dj, aikuisviihteen tuottaja & näyttelijä, viihdetaiteilija MR. JASON.

Asun Helsingissä ja minut voit buukata lukuisiin eri tilaisuuksiin ympäri Suomea. Tarvittaessa järjestyy myös koko illan kestävät erotiikkabileet toiveidenne mukaan.

Mikäli tarvetta on myös Dj:lle, niin omaan vuosien kokemuksen tästä alan ammattilaisena.

Esiinnyn kaikenlaisissa tilaisuuksissa, kuten ravintoloissa, yksityistilaisuuksissa, sekä messuilla.

Mr. Jason on monipuolinen esiintyjä, joka harrastaa myös ammatti-showtanssia Suomen parhaassa tanssikoulussa. Esitykset perustuvat näyttäviin koreografiohin ja visuaalisiin valoefekteihin, jotka erottuvat selvästi peruslinjasta, unohtamatta erotiikkaa ja paljasta pintaa. Vastaavia esityksiä ei ole koskaan nähty Suomessa.

TÄMÄ ON SHOW!...EI VAIN RIISUMISTA! - Mr. Jason

Tuotan ja näyttelen aikuisviihde-videoissa, joihin jatkuvasti haen uusia naispuolisia esiintyjiä, joten mikäli aikuisviihde-videoissa esiintyminen kiinnostaa, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Valokuvauksissa (Eroottisissa sekä kaupallisissa) käyn myös ahkerasti päivittämässä kuviani. Mikäli sinulla NAINEN, halua riittää ottamaan yhteiskuvia kanssani ja yksittäiskuvia itsestäsi, niin tervetuloa mukaan. Olethan siinä tapauksessa rohkea, etkä vierasta kameraa.

Videokuvauksissa käytetään aina ammattikuvaajaa. Kaikilta hakijoilta edellytetään 18 vuoden ikää ja voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta. Lisäksi videokuvauksissa vaadimme ehdottomasti tuoretta lääkärintodistusta terveyteen koskien.

LINKKEJÄ:

- mrjason.fi

- Facebook @ mrjason.jasonproductions

- Instagram @ mrjason.jasonproductions

- Alastonsuomi @ JasonProductions

- Snapchat @ mrjasonfinland

- Twitter @ mrjasonfinland

100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN TUOTTAJA... http://www.seksitreffit.com/forum/viewtopic.php?t=8658

JasonProductions hakee seuraa

Haen naista aikuisviihde-videoon partneriksi! Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä.


eXTReMe Tracker