monkija

 

Kuvaus

Tässä tärkein! Olen naista ja seksiä kaipaava kyltymätön mies joka tykkää hellyydestä ja välillä vähän rajummastakin toiminnasta. Fantasiana naispari tai kaverukset!

monkija hakee seuraa

Moikka! Haluan sua. Tarvitsen sua. Päivin ja öin. Tyydytetään toinen toisiamme ja ollaa ilosia. Palveluksessasi! Etsin seksi seuraa Naisesta! Haen pääasiassa pitkäaikaista vakkaria ,mut myös muukin seura kelpaa! Ei väliä oletko vapaa tai varattu eikä iälläsi ole merkitystä!

Ajatuksella! Hellyys ja seksi on ihmisen perustarve. Siitähän kaikki pitävät. Astu hetkeksi henkilökohtaisen rauhan ja hyvänolon keitaaseen. Annan sinulle hetken omaa aikaa, josta saat voimaa ja energiaa arjen askareisiisi. Annan sinulle mahdolisuuden pieneen henkiseen ja fyysiseen lomamatkaan ja seksin lämpöön. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin nauttia. Suo itsellesi oikeus rentoon ja nautinnolliseen hyvään oloon.

Olen komeaksi kehuttu, sporttinen, normaalivartaloinen, mukava ja huumorintajuinen, hieman kyltymätön aikuinen sinkkumies joka etsii seksiseuraa naisesta. Seksin suhteen pidän normaaleista asioista, tykkään kuulla ja nähdä kuinka nainen nauttii, eli molemminpuoleinen nautinto itsellekin tärkeä :) Etsin kokeilunhaluista ja vaitiolotaitoista naista seuralaiseksi hauskanpitoon ;)

Jos toiveissasi olisi nautiskelua, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Mietitään yhdessä miten vietetään ihanat yhteiset hetkemme. :)

Olen ristiverinen, 170/65, itsestäni huolta pitävä, sosiaalinen, luotettava ja terve mies.

Luonteeltani olen avoin, naista arvostava sekä uusista asioista ja ihmisistä kiinnostunut.

Haen mukavaa, luotettavaa viriiliä, seksistä nauttivaa naista helliin hetkiin. Olethan hauskaa seuraa :) Kaipaatko säpinää, seikkailua, piristystä arjen rutiineihin, jos vastasit kyllä,niin minun hellä hoivani saa ehkä juuri sinut kokemaan kuin olisit uudestisyntynyt.Luottamushan on sanomattakin selvä asia. Jos haluat rentoutua ja nauttia niin ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan fantasiasi :) txt 0402425013 s.posti monkija(at)luukku.com


eXTReMe Tracker