iiinkaaa91-test

 

Kuvaus

löydät mut skypestä : live:iiinkaaa

iiinkaaa91-test hakee seuraa

Olen hauska, kiva, seksikäs nainen. Haluan tutustua ihmisiin, jonka jälkeen nähdä livenä. Itselläni on minusta kuvia ja videoita ihan liikaa, joten niistä ei ole pulaa, tulet näkemään minut jo ennen livetapaamista, niin monta kertaa kuin haluat.

Tutustuessani ihmisiin olen todella avoin itsestäni ja luottamuksellinen ja varmasti tyydyttävä ja riittävä jokaiselle miehelle tällä planeetalla. Toivottavasti meillä klikkaa edes jollakin tapaa joko jo alussa tai vähitellen.

Itse tähtään livetreffeihin, mutta kaikenlainen seksuaalinen kiinnostaa myös todella paljon, ainakin mahd. tapaamisella, mutta se onkin meidän välinen asiamme ja asia erikseen, miten etenemme ja mitä teemme tapaamisella ja se riippuu paljon myös sinusta. Meillä kummallakin saattaa olla jo jokin käsitys etenemisestä tai ideoita, miten etenemme kohti livetapaamista ja mitä silloin teemme ja toivottavasti ne vastaavat toisiaan tarpeeksi hyvin ja jos ei vastaa, niin toivottavasti päädymme hyvään kompromissiratkaisuun, joka sopii kummallekin.

Minulle käy itseasiassa tapaamisen tarkoituksena mikä tahansa, en siis ole tositarkoituksella liikenteessä(ellei sinulla sellaista mieleen mahdollisesti synny), vaan haluan nauttia sinun kanssa jollakin tavalla yhteisestä ajasta haluamallamme tavalla, niin tutustumisvaiheessa, kuin tapaamisella/treffaillessa.

Mietitään sitten ihan kahdestaan otettuasi yhteyttä, mitä todella haluamme toisistamme, mikä on kivaa sinulle ja mikä olisi kivaa minulle, ota yhteyttä, kerro, mitä sulla on mielessä, tutustaan ensin, toivottavasti arvostat tapaani/haluani tämän asian suhteen. :) Ohessa kuvia minusta, jotta tiedät, miltä näytän, pidätkö minusta? Ota yhteyttä, toittavasti meillä tulee olemaan jännää! :3


eXTReMe Tracker