Villi-Ira

 

Kuvaus

Seuraavassa infossa:

- Sessiot Villi-Iran kanssa - Mikä on Wildclub? - Mitä illoissa tapahtuu? - Millaisia vaihtoehtoja iltojen ulkopuolella? - Haluatteko järjestää oman ryhmän illan? - Kiinnostaako Wildclubin parivuokraus?

SESSIOT VILLI-IRAN KANSSA:

Sessioiden tekeminen on minulle luovaa ja panostan tekemiseeni, siksi sinulla ei ole kanssani tylsää ja kahta samanlaista sessiota ei ole. Jokainen asiakkaani on erilainen ja haluan tehdä juuri sinulle sopivan ja yksilöllisen session. Kehittyvissä sessiosuhteissa olen parhaimmillani tuntiessani sinut hyvin. Vaikka olen kokenut, sinä voit olla ensikertalainen tällä saralla. Olen ihmisenä aito ja helposti lähestyttävä. Myös tauon ja elämäntilanteiden muuttumisen myötä olet tervetullut luokseni.Takana on paljon mielenkiintoisia sessioita ja olen tehnyt ensimmäisen ammatillisen sessioni jo parikymmentä vuotta sitten. Teen sessioita työkseni, mutta tämä on myös elämäntapani.

Omistan 600 neliön sessiointiin rakennetun kartanon jonne voivat saapua asiakkaani ympäri Suomen.Tiloissa on kymmenittäin erilaisia kinkykalusteita ja pidän myös pienemmät varusteet ajanhermoilla. Nettisivuilta näet panoraamakuvista millaiselta kartano näyttää. Sinun ei tarvitse huolehtia hygieniasta sillä teen sen puolestasi välineet ja kartano ovat siistit.

Meillä on mahdollisuus monipuolisiin sessioihin, sillä työskentelytapoja minulta löytyy satakunta. Valtiattarena en kuitenkaan harrasta kanssasi seksiä eikä minua voi nuolla. Sessiossa onnellinen loppu onnistuu;)

Olen suomalainen, pidän pukeutumisesta ja fetissivaatteeni on valmistettu mittatilauksena. Luonnollisesti en tingi luottamuksesta ja toimin sovitusti, ilman lääkkeitä ja päihteitä.

Myös kahden dominan sessiot, tv-lady, orjamies tai orjatar sekä erilaiset ryhmäsessiot ovat mahdollisia. Erilaiset ja eri-ikäiset, niin naiset, miehet, muunsukupuoliset ja piristystä hakevat parit ovat tervetulleita luokseni.

Nämä ilmoituksen kuvat ovat omiani ja lisää uutta katsottavaa sekä luettavia tositarinoita löydät gallerian nettisivuiltani.Olen myös tuottanut fetish- ja s/m-aiheisia videoita joita voit katsella täällä nakupaloissa.

Koska liukuhihnasessiot ole minua varten, siksi toimin seuraavin tavoin:

1.Tutustu ensin huolella sivuihini

2. Mailaa toiveistasi (tämä ei sido vielä mihinkään) ja vastaan sinulle.

3.Tämän jälkeen varaus puhelimessa. Sovimme soittoajan, jolloin tavoitat minut ja näin et tavoittele minua turhaan. Huomaa, että näkyvät puhelut tulevat perille asti. (Tämä häiriköiden vuoksi.)

Minut tunnetaan toimeliaana ja järjestän täällä myös pidettyjä swingeriltoja, vuokraan tiloja pareille/ryhmille, teen sovitusti erilaisia ryhmäsessioita (useita orjia), sovittuja video – ja valokuvausmahdollisuuksia, bondage-työpajoja, tantraa, toteutan polttareita ja juhlia jne. www.villi-ira.net www.wildclub.fi

Terveisin Domina Villi-Ira

Mikä on Wildclub?

Wildclubilla Uudellamaalla kutsuilloissa on vieraillut yli 12 vuoden ajan mukavia eri-ikäisiä vieraita ympäri Suomen ja maailman. Uudet ovat aina tervetulleita mukaan. Voit tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin tai vain seurailla illan kulkua. Clubilla on tilava saunaosasto ja tanssimiseen aula, tanssitanko sekä tietenkin peuhaamistilaa löytyy eri huoneista. Huoneet on kalustettu tunnelmaltaan, väritykseltään ja valaistukselta miellyttäviksi. Tilat ovat siisti, upeat ja suuret 600 neliötä kolmessa kerroksessa. Sijaitsemme Kirkkonummella ja hotellivaihtoehtoja löytyy läheisyydestä. Illan teemat eivät rajoita illan kulkua. Iltaan pukeudutaan oman maun mukaan kevyesti ja eroottisestikin. Kenelle : Illat ovat pareille ja naisille. Yksinäisiä miehiä otamme vain 5 per ilta. Miespaikat ovat suosittuja ja niihin on helposti 2 kuukauden jonot. Gang bang iltoihin kaksi kertaa vuodessa pääsee enemmän hyvin käyttäytyviä miehiä.

Käytös: Korostamme hyvää käytöstä ja ennen mukaan menoa on jokaisella kerralla, aina kysyttävä lupa. On myös annettava toimintarauha sopivalla katseluetäisyydellä. Jutelkaa rohkeasti mieltymyksistänne ja tehkää tuttavuutta. Olemme erilaisia ja arvostakaamme sitä. Illoissamme viihdytään hyvän ilmapiirin vuoksi, toiset pitävät katselusta ja osa nauttii olla katselun kohteena.

Mitä illoissa tapahtuu?

- Vain katsellen ja tutustuen ihmisiin - Kahdestaan kumppanin kanssa - Parinvaihto - Kolmen välinen - Isommissa ryhmissä - Illassa ominpäin ilman omaa kumppania - Bi/ lesbo/ gay/ trans-kokemukset

Tutustu ensin huollella sivuihin, niin saat vastaukset kysymyksiisi ja liity sitten maililistalle.

wildclub.fi

Millaisia vaihtoehtoja iltojen ulkopuolella?

- Kartanon vuokraus intiimisti yksin tai pienryhmässä - Valo- ja videokuvaus - Normaali / tantrahieroja - Yhdessä Dominan, orjattaren, masterin, tv ladyn kanssa kolmisin / kahden/ ryhmässä - Bondagekoulu - Kimppatilataksi kyyti - Sauna - Kunnon selänpesijä - Bdsm seuraaminen - Teidän omat illat

Haluatteko järjestää oman ryhmän illan?

- yllätys-ja teemaillat, itse koottu gang bang, pikkujoulut, synttärit, kihlajaiset, häät , naisten /miesten illat, tv-ladyjen omat kuviot, bi-ja gay kemut, erilaiset vuosipäivät, polttarit, jne.

wildclub.fi | villi-ira.net

Vieraile virtuaalisesti: http://www.wildclub.fi/parinvaihto/images/virtuaaliesittely/wildclub.html

Musavideo: http://www.wildclub.fi/parinvaihto/index.php/esittely

Kuuntele broadcast: Mitä tapahtuu swingersbileissä ja miten niihin pääsee mukaan? https://www.kieku.com/channel/PETIPUHETTA/ae8f920f-42db-4a4b-b532-e58001f14aff

Wildclubin vuokraus:

Ehkä olet kuullutkin, että tämä kartano on loistava paikka kahdenkeskiseen kinkeilyyn tai eroottiseen yhdessäoloon. Wildclub on saanut monet parit saapumaan ulkomaita myöten yhä uudelleen, eikä syyttä.

Talon tunnelma on salaperäinen ja mielenkiintoinen. Huoneet ovat sisustukseltaan eri teemaisia, väritykset ja fiilikset vaihtuvat huoneittain. Puitteet ovat kansainvälisestikin vertailtuna tasokkaat ja käytetyt materiaalit ovat näyttäviä ja laadukkaita, talossa on luksuksen tuntua. Koko hulppeat 600 neliötä on rakennettu ja kalustettu juuri tällaisia iltoja varten. Kalusteet on valmistettu turvallisiksi mittatilauksena suomalaisella käsityötaidolla. Jos jotain valikoimastamme kuitenkin mielestäsi puuttuu, niin laita sähköpostia tulemaan, otamme mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia uusien laitteiden suhteen. Talo sijaitsee Kirkkonummella 25 km Helsingin keskustasta.

Kartanon panoraamakuvat kertovat sinulle tiloistamme lisää ja löydät ne nettisivuilta. Vuokraamme tiloja parien käyttöön arkisin ma-pe klo 10-23 ja joinakin viikonloppuina. Hinta on edullinen 100 euroa tunti parilta. Ryhmävuokrauksista kysy erikseen.

Tervetuloa !


eXTReMe Tracker